Фотогалерија: Стара скопска чаршија

Водителката на ТВ Сонце Викторија Петровска, на својот Фејсбук профил објави прекрасни фотографии од Старата турска чарпија, Таа напиша:

Стара Чаршија од мој агол 📍Прекрасна

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *