Сузана Гавазова во танга

Сузана Гавазова заедно со нејзината фамилија замина од Македонија. Пејачката реши да одмара на море, каде ужива во убавините на летото, избегнувајќи ги пеколните горештини. Објавуваме дел од фотографиите со кои ги запали фановите на Инстаграм и Фејсбук

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *