Порака до битолчани од Габриела Илиевска

На прашањето што посакува во новата година, Габриела Илиевска ни ја даде следната изјава:

Наредната година заедно да ја направиме ПОИНАКВА од сите досегашни.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *