Новогодишна порака од Николче Јанкуловски

Во 2021-ва година на битолчани им посакувам многу здравје, среќа и што помалку грижи во истата!

Оваа година доаѓаат промените кои ќе ги сменат поразитилните бројки во локалната инфраструктура, наталитетот и бројот на невработени со кои Битола се соочува во овој период.

Сакајте се себе си и своите најблиски и подарете им љубов на оние на кои што им е потребна!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *