ГОЛЕМ ПАД НА БИТКОИНОТ

Биткоин утрово повторно се искачи над 30.000 долари сепак нестабилноста е очигледна па до крајот на денот може и повторно да падне под ова ниво. Аналитичкиот провајдер Економетрикс објави твит-што покажува дека сегашната опаѓачка спирала од највисокото ниво на биткоин е една од „најдолгите повлекувања со кои биткоин мораше да се справи за време на пазарот на бикови по преполовување“.

Понатаму, истиот ден, аналитичарот и економист, Џулио Морено, во неодамнешната објава на блогот истакна дека „во биткоин, нестабилноста ти е пријател“.

Аналитичарот дискутира за второто најдолго повлекување на Биткоин пред следното движење на цената. Повеќето луѓе во индустријата разбираат дека цените на биткоинот (БТК) бележат подобри денови и многу гледачи се прашуваат кога крипто-средството ќе се врати назад. Факт е дека не знаеме, но луѓето користат претходни шеми на графикони од претходните пазари на бикови и измерија голем број временски рамки.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *