Петровска ќе бара втор мандат од битолчани?

Наташа Петровска изјави во емисијата Директно на Тера, дека поднела кандидатура до нејзината партија за втор градоначалнички мандат на локалните избори кои следат.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *