Камен темелник на новата Управна зграда на ЈКП „Водовод“

ЈКП “Водовод“ постави камел темелник во Стопанскиот двор на нова Управна зграда. ЈКП „Водовод“ ќе добие сопствена Управна зграда после повеќе од 90 години од своето постоење.

Директорот Козаров истакна дека проектот ќе биде завршен за 12 месеци, а сумата за изградбата ќе изнесува 42.7000.000 денари.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *