ОСВОЕНА МИЛИОНСКА ДОБИВКА ВО СТРУМИЦА!

Струмичанец неделава освои 1,475,693.00 во „Гранд“ казино!  Честитки до добитникот и мудро да го користи милионот! Кој игра, тој добива!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *