Дpaма пред 8-ми Септември: Ќе умpaм дури да ме пpeгледате! (Видео)

Војската веќе ги обезбедува болничките објекти, но очигледно нивното присуство не помага, а гневот кај граѓаните е огромен.

Вистинска драма утринава се случуваше пред болницата 8-ми септември, а снимката на Твитер со јавноста ја сподели новинарот Фукран Салиу.

Редиците се долги, а граѓаните нервозни, велат „ќе умре човек дури да го прегледате“.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *