Среќниот Хектор заѕвони на ѕвончето на Детската клиника во Скопје (Видео)

Среќниот Хектор заѕвони на ѕвончето на Детската клиника во Скопје, со што ја означи победата во здравствената битка која беше принуден да ја води од мал.

https://www.facebook.com/100043418954263/videos/234489068008390/

Среќно дете е здраво дете! Денес, на Меѓународниот ден посветен на децата, малиот Хектор си оди дома, здрав! Чао Хектор, и се гледаме на твојот прв натпревар во фудбал, за тебе навиваат сите медицински сестри и лекари!“ – пишува персоналот од Детска клиника.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *