Како што пренесува порталот “Маркукуле”, првиот снег во Македонија пристигна денес, на Пелистер.

Минусните температури кои од синоќа ја зафатија Македонија, ги донесоа и првите наноси од снег.

Снежна бајка вечерва на Пелистер. Погледнете како вечерва изгледа хотелот Молика на Пелистер во видеото во продолжение:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *