Србите не нè цензурираа: Ечеше „Едно име имаме“, уживајте во националната радост (ВИДЕО)

На снимката објавена од Спортклуб на Јутјуб не е скратен делот кога фудбалерите ја пеат песната „Едно име имаме“.

Тој дел засега не може да се најде на други снимки објавени на интернет.

Уживајте во националната радост.

Фото Петр стојановски ФФМ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *