Репрезентативците во посета на црквата „Св. Климент Охридски“ во Љубљана за Божиќ

Машката ракометна репрезентација на Македонија ја посети црквата „Св. Климент Охридски“ во главениот град Љубљана во Словенија каде што ракометарите беа пречекани од голем број Македонци. Капитенот Кирил Лазаров на свештените лица од црквата му подари дрес од репрезентацијата на Македонија во ракомет со бројот 7 .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *