Вечерва Битола под снег (фото)

Умереното време и топлите температури за овој зимски период се несекојдневни со години уназад коменираат граѓаните на Битола низ чаршијата затоа вечерва конечно снегот се врати во градот под Пелистер и Битола е во бело руво но дали снегот ќе се задржи во текот на денот или можеби новогодишно ќе ги израдува битолчани со снег останува да видиме.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *