Охрид денес блеска ( Фото )

Нашиот туристички бисер Охрид со прекрасно време блеска во деновите пред Новата Година . Охриѓани но и туристите кои порано пристигнаа во Охрид ќе искоментираат дека не наликува на зима и период за новогодишните празници без снег а со прекрасното сончево време кое владее не само во Охрид но и по целата територија на Македонија

Фотографиите се дело на Милчо Г. од Охрид.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *