Краде и производите ги става под фустанот, ДЕВОЈКАТА БУКВАЛНО ГО „ПОКОСИ“ СУПЕРМАРКЕТОТ (ВИДЕО)

Шокантно видео стана вирално на социјалните мрежи. На него е прикажана девојка во супермаркет во Краснодар, Русија.

Таа набрзина ги поминува рафтовите започнува да краде производи. Младата девојка, чиј идентитет не се открива, влегува во продавницата во многу тесен фустан, под кој успева да скрие шишиња, прехрамбени продукти и конзерви.

Овој метод на камуфлирање очигледно се покажал како ефикасен, бидејќи според медиумите ниту обезбедувањето ниту касиерката не ја забележале спектакуларната кражба на девојката.
Се дознава дека полицијата трага по младата девојка.

За повеќе погледнетего видеото:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *