Нова снимка од инцидентот со полицајците во Битола каде (Видео)

Вечерва на социјалните мрежи објавена е нова видео снимка од инциденот во Битола кој предзвика бура реакции во јавноста.

На снимката, според објавеното, се забележува како еден од полицајците во еден момент изрипува по обид за удар, односно физички нападнат од страна на еден од присутните, додека друг им се обраќа со зборовите „Мавајте“, додека полицајците стојат на улицата.

видео 24вести.мк

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *