Битолската пратеничка Д-р Олга Лозановска избрана за член на Извршниот Комитет на ВМРО-ДПМНЕ

Според информациите до кои дојде Веб порталот Безистен,мк, на денешниот состанок на Централниот Одбор на ВМРО-ДПМНЕ, битолската пратеничка д-р Олга Лозановска е избрана како член на највисокото партиско раководство. Најверојатно, таа е едиснтвениот член на Извршниот Комитет на ВМРО-ДПМНЕ од Битола. За другите детали од состанокот, ќе информираме покасно.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *