Советот на Битола додели 1.000.000 денари за настраданите од земјотресот во Албанија

На седницата одржана на 03.12.2019, Советниците на Советот на Битола едногласно донесоа одлука за доделување финансиска помош за настраданите од земјотресот во Албанија во износ од 1.000.000 денари.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *