ЗА НЕД ДО во Грција освои 6 златни медали

Академијата за боречки вештини и спортови “ЗА НЕД ДО” учествуваше на 8-миот Интернационален и 12-ти Сегрчки шампионати во боречки вештини и спортови во грчкиот град Лангада и освои 6 златни медали.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *