Чкембарите повикуваат!!!

Чкембарите ги повикуваат навивачите на ФК „Пелистер“ масовно да дојдат на последниот натпреар во 2019 година, помеѓу ФК „ПЕЛИСТЕР“ и ФК „ОХРИД“ на 23.11.2019 година во 13:00 часот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *