Џамбо Агушев ја воодушеви публиката

Полната сала на Центарот за култура во Битола искреше од добра енергија, а совршениот звук на одличните музичари, предводени од Џамбо, уште повеќе придонесе за одличната атмосфера.

Со настапот на третата и последна вечер на „Фестивалот на музика од светот , “Џамбо и останатите членови на оркестарот докажаа дека се музичари од светска класа. 

За впечатокот да биде уште подобар придонесе и специјалниот гостин Благојче Трајковски од групата „Фонтана“.

https://www.facebook.com/emilija.sarafska/videos/10221041398733406/?app=fbl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *