Каролина Гочева ужива во убавините на Пелистер (Фото)

Каролина Гочева, не многу често објавува фотографии на социјалните мрежи. Таа вчера ги израдува обожавателите со објава која вклучува и лични фотографии.

Уште поретко споделува мигoви од приватниот живот, но овој пат одлучи да постави неколку фотографии снимени во родниот крај.

Имено, Каролина со својата сестра Александра и двете внуки Луција и Инес поминале прекрасен ден на Пелистер, во природа. Каролина, фотографиите ги сподели со коментар „„Ден исполнет со убавина“.

Во текот на продолжениот викенд, поминале прекрасен ден во природа, наместо за на плажа, посетувајќи го Националниот парк Пелистер.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *