ФК Брегалница и официјално го пушти во употреба сместувачкиот комплекс (Фото)

Пред почетокот на новата сезона, согласно и утврдените планови за инфраструктурен раст на клубот, ФК Брегалница и официјално го пушти во употреба сместувачкиот комплекс во рамките на Градскиот стадион во Штип.

Супер-модерно опремени 16 апартмани ќе бидат на располагање на фудбалерите на Брегалница. Во рамките на комплексот е и сала за одмор, како и просторија за заеднички состаноци. Сето тоа во функција за значително подобрување на условите за работа во клубот и реализација на зацртаните планови и амбиции.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *