Стотици млади на журка во Охрид за време на пандемија

Видео од луда журка на Градиште е објавена на социјалните мрежи. На видеото се гледа толпа млади како се забавуваат без почитување на протоколите за време на пандемија.

Македонскиот Вухан#Охрид #градиште

Posted by Iko Aprilia on Sunday, 2 August 2020

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *