Чествувањето на големиот македонски празник Илинден во Битола (Фото)

Со положување на свежо цвеќе утрово пред споменикот на двата Илиндени, пред Центарот за култура во Битола оддадоа: Градоначалничката на Општина Битола – Наташа Петровска  , Претставници од Советот на Општина Битола, претставници од политичките партии СДСМ и ВМРО ДПМНЕ како и Сојузот на борци од Битола по повод чествувањето на големиот македонски празник Илинден.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *