ТОНИ КОЊАНОВСКИ: ОВАА ВЛАСТ НИШТО НЕ ПРЕЗЕДЕ ДА ЈА ПОДОБРИ СИТУАЦИЈАТА СО АМБИЕНТАЛНИОТ ВОЗДУХ

Како битолчани сите имаме несогледливи последици од загадениот воздух, а како советници се срамиме што оваа власт и градоначалничката Петровска не прават ништо др. Тони Коњановски – советник, ВМРО ДПМНЕ, Совет на општина Битола

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *