60 минути со Николче Талевски

,,БТ Топ Продукција’, во соработка со порталите ,,Пеланет’ и ,,Безистен’, како и со Радио ,,Безистен’, реализира интервју со носителот на листата на ИНТЕГРА во ИЕ 5, Николче Талевски,во кое тој, во пресрет на Предвремените парламентарни избори, одговара на голем број прашања. Емисијата е втора од циклусот ,,60 минути со …’ и е реализирана во канцеларијата на ИНТЕГРА во Битола

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *