За граѓаните најважно е власта да не е лицемерна и да не ги манипулира

“Топлификација ја укинавте, Прочистителната станица не сте во состојба да ја финализирате. Јас искрено не би се охрабрил, да сум на ваше место, да ја бранам оваа информација.” – Борче Димитровски, советник, ВМРО ДПМНЕ, општина Битола

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *