Убавата Милица Павловиќ тврди дека НЕМАЛА СЕ*С ВЕЌЕ ДЕВЕТ ГОДИНИ

Постои непотврдено мислење дека убавите и успешни пејачки глава не дигаат од секс и тој им е еден од начините за брз успех во кариерата. Но, работите стојат спротивно од таа предрасуда. За секс на естрадата се задолжени спонзорушите, повремените ликови кои после пар настапи исчезнуваат, додека врвните пејачи внимаваат на својот приватен живот и имиџ во јавноста а сексот е една од најголемите закани за скандали.

Доказ за тоа е и Милица Павловиќ.

Пејачката Милица Павловиќ во шоуто „Пулс на Србија“ откри какви квалитети мора да ги има нејзиниот иден партнер, како и дека таа не е со маж веќе девет години! Кој верува – верува, кој не останува да живее со своите предрасуди.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *