Мерцедес изгоре на автопатот Тетово – Скопје

Пред околу половина час на автопатот Тетово-Скопје, се запали автомобил марка „мерцедес“ со гостиварски регистарски таблички. Автомобилот, како што може да се види од фотографиите, е целосно изгорен, а во несреќата нема повредени.

На местото на настанот пристигнале три противпожарни возила, бидејќи пожарот, покрај автомобилот, го зафатил и дел од тревата покрај автопатот.

Alsat M

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *