Автомобил „заплива“ во Охридско езеро (ВИДЕО)

На социјалните мрежи се појави снимка од автомобил слетан во Охридско езеро. На помош на автомобилот му пристигна утоварна, кој го вадеше „давеникот“ од Охридското езеро.

Се дешават… 🤣

Posted by Igor Petreski on Saturday, 27 June 2020

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *