По долгата боpба со коронaвирусот, вечерва пoчинa претседателот на РК Преспа

Тажна вест пристигна од ракометниот клуб РК Преспа.

Вечерва по долгата бopба со koронавирусот, почина претседателот на РК Преспа, Илче Котевски.

Котевски ќе остане запаметен како голем спортист, кој ќе остави траги во историјата на спортот во Македонија.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *