Тијана проговори ЗА ВЕСЛАЊЕТО НА ДРИНА И ПРОСТИТУЦИЈАТА

Тијана Ајфон беше ослободена од притвор, каде се наоѓаше од крајот на мај, поради обвинение дека се занимава со проституција. Кога пристигна пред нејзиниот дом таа  зборуваше за некои други детали за апсењето, како и за притворот, истакнувајќи дека само ги промашила вистинските пријатели покрај кучето.

Таа откри и дека нејзиниот телефон не и е вратен, па утре ќе купи нов.

– Ми недостасуваше кучето, моите пријатели … моите вистински пријатели! Не овие лажни. Претежно кучето, искрено. Да јадам кога сакам и што сакам, да седам во автомобилот …”, набројуваше, а потоа додаде и што прво ќе направи на слобода:

„Да ги измијам рацете“, пукна како од топ и со насмевка на лицето.

На прашањето за пријателките од бродот, таа не навлезе во детали.

– Мислам дека не познавам повеќе никого во мојот живот, нема да зборувам сега за тоа. Прво ќе видам како функционираат работите, што се случило, кој рече што, кој не … Како и да е, не знам. Ги повикувам своите луѓе, сè „Не е важно за мене. Само ќе кажам дека сум единствената што останав таму. Дали тоа ти кажува нешто? Исто така, ти кажува нешто за другите. Но, не е важно … Среќна сум и буквално ќе одам да живеам“, одговори таа.

Потоа одоговори и за веслањето по Дрина.

„Не се качив, бродот го имаше тоа … Готово е се! Јас се вратив во реалниот живот“, заврши Ајфонка.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *