Угостителските објекти повторно ќе почнат да работат до полноќ

Владата на денешната седница одлучила да го врати старото работно време за угостителските објекти од времето пред да избие здравствената криза со корона вирусот.

„Донесена одлука за продолжување на работното време на угостителските објекти до полноќ во работни денови и до 1 часот после полноќ за време на викендот“, напиша министерот за економија Крешник Бектеши на фејсбук.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *