60 минути со Љупчо Ристовски, Претседател на ИНТЕГРА – Македонска конзервативна партија

Прв дел од разговорот со Љупчо Ристовски, претседател на ИНТЕГРА – Македонска конзервативна партија

Втор дел од разговорот со Љупчо Ристовски, претседател на ИНТЕГРА – Македонска конзервативна партија

,,БТ Топ” продукција – Битола, во соработка со веб порталите ,,Пеланет” и ,,Безистен”, како и со Радио ,,Безистен”, започнува со циклус на емисии под наслов ,,60 минути со …”, во рамките на кои ќе се реализираат повеќе интервјуа со личности од македонскиот политички, културен и естраден живот. Во Пресрет на Предвремените парламентарни избори, во првата емисија, разговаравме со д-р Љупчо Ристовски, Претседател на ИНТЕГРА, Македонска конзервативна партија.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *