Информација за “Трчај бе”

Важна информација за подигнување на стартните пакети ❗️❗️❗️

14 СЕПТЕМВРИ – сабота, на ден пред трката
од 12.00-20.00 часот
Локација Хотел Де Ниро

Ве молиме да носите документ за идентификација ⭕️ или да приложите мејл со потврда за учество на Трчај бе.
Ако подигнување во име на друг, замолете го да ви испрати фотографија од негов документ за идентификација или скриншот од мејл добиен од Трчај бе за учество на трката

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *