„Аџибадем Систина“ со кривична пријава против ФК Шкупи

„Аџибадем Систина“ најави кривична пријава против ФК Шкупи кои јавно преку соопштение одбија да се тестираат за „Ковид-19“ бидејќи се сомневале во тестовите на болницата. Од „Аџибадем Систина“ најавија дека ваквиот потег на клубот го нарушува угледот на болницата која преку Синдикатот на фудбалери врши безплатно тестирање на сите фудбалери во земјава.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *