Еве зошто во Чаир има најмногу заболени, ГРАЃАНИТЕ НЕ ВЕРУВААТ ДЕКА ИМА КОРОНА

Скопје и денеска со рекорден број на заразени со Ковид-19. Околните општини во опасност да бидат ставени во карантин доколку и натаму расте бројот на заразени. Општина со најголем број на заразени е Чаир.

Екипата на ТВ21 ги запраша граѓаните на општина Чаир и изненадувачки беше фактот дека некои од нив не веруваат дека постои коронавирусот, додека пак други веруваат во тоа и апелираат до другите да ги почитуваат мерките и да се пазат.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *