Голем пожар во битолската чаршија (видео)

Околу пладне во битолската чаршија спроти слаткарницата „Пикант“ избувна голем пожар кој доколку не беше брзата интервенција на противпожарната бригада од Битола и сопствениците на околните куќи и дуќани , претеше да ги зафати и околните објекти и да предизвика огромни штети. За среќа пожарот е локализиран и повеќе не преставува опасност за околината.

Фото и видео : Габриел Груев

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *