8 Септември одбележан во Австралија

Македонците во Мелбурн, Австралија, со протест пред македонскиот конзулат го одбележаа 8 Септември, Денот на независноста на Република Македонија.

Со македонското знаме од Кулеш, Македонците од Австралија порачаа – Никогаш северна, секогаш Македонија!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *