„Таки Даскало“ со нов директор

На местото на досегашната директорка Елизабета Наумовска, која од неодамна е назначена за заменик министер за образование во Владата на Зоран Заев, назначен е Владе Ѓоргиев. Поставен е како ве-де директор на Средното општинско училиште „Таки Даскало“ во Битола.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *