Силно невреме со град во Србијa (ВИДЕО)

Силно невреме со град ја погоди Србија, а најпогодени се Сјеница, Нови Пазар, Крушевац и Ниш. Невремето прво стигна во јужните краеви, но од вечерва се прошири на цела Србија, пренесоа српските медиуми.

Град со големина на орев паѓаше во Сјеница, а невремето предизвика огромни материјални штети на објектите, на раноградинарските култури, како и на автомобилите.

На социјалните мрежи се појавија фотографии и видеа од невремето.

https://m.facebook.com/Sjenickenovine/videos/559274381458995/

https://m.facebook.com/rekac.hajradinovic/posts/10217343391044543?refsrc=http%3A%2F%2Fwww.vecer.press%2F%25d1%2581%25d0%25b8%25d0%25bb%25d0%25bd%25d0%25be-%25d0%25bd%25d0%25b5%25d0%25b2%25d1%2580%25d0%25b5%25d0%25bc%25d0%25b5-%25d1%2581%25d0%25be-%25d0%25b3%25d1%2580%25d0%25b0%25d0%25b4-%25d0%25b2%25d0%25be-%25d1%2581%25d1%2580%25d0%25b1%25d0%25b8%25d1%2598%25d0%25b0-%25d1%2584%25d0%25be%25d1%2582%25d0%25be-%25d0%25b2%25d0%25b8%2F

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *