Апасиев има НАГРАДНО ПРАШАЊЕ ДО УСТАВНИТЕ СУДИИ за Законот за јавно обвинителство

НАГРАДНО ПРАШАЊЕ:

Ако на уставните судии им требаше една година да утврдат дека Законот за заштита од дискриминација е донесен со 55, наместо со 61 глас „ЗА“ – колку време ќе им треба да утврдат дека Законот за јавно обвинителство е донесен со 74, наместо со 80 гласа „ЗА“?, пишува Димитар Апасиев на Твитер.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *