МВР снимаше спот кај СЦ „Борис Трајковски“ за Денот на полицијата (Видео)

Голем број на полициски возила со вклучени ротациони светла вечерва беа декор на големиот паркинг пред СЦ „Борис Трајковски“. Настанот ги вознемири жителите од околните куќи и згради во штотуку започнатиот „полициски час“ кои помислија дека станува за голема полициска акција, но причината е сосема поинаква.

Видео Канал 5 телевизија

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *