Градски информатор

Марица Тодоровска: Нашата програма е изготвена со директна вклученост на граѓаните преку нивните идеи, предлози и знаење

Изјава на кандидатот за советник на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата, Марица Тодоровска: Почитувани,ВМРО ДПМНЕ својата програмска…