Настани

Владимир Ѓорчев од Битола: Заев јавно да се извини за навредите врз македонските граѓани и нашите предци и херои!

Денес ВМРО ДПМНЕ организираше протест во Битола каде присуствуваше долгогодишниот пратеник во Собранието на Република Македонија…