Политика

„Таргет Тврдина“: Мијалков доби казна 12 години затвор, Гордана Јанкуловска осудена на 4 години затвор!

Основниот кривичен суд Скопје денеска ги изрече пресудите за предметот „Таргет-Тврдина“, за масовното прислушување и…