Информатика

Хaкepкa од Македонска Каменица четири пати го пpoбилa компјутерскиот систем на банка од Скопје

Надворешната канцеларија за криминалистички работи Делчево поднесе кривична пријава против 23-годишната С.Ј. од Македонска Каменица,…