Интервју

Ивановски: Во Македонија се игра фудбал за плата од 500 до 1000 евра а тој клуб што има побогат спонзор станува шампион !

Интервју за хрватскиот портал ДалматинскиПортал даде битолчанецот Мирко Ивановски кој потекнува од школата на ФК…